Uitgaan Alanya

Nachtleven & Uitgaan

Uitgaan in Alanya, dat zal geen probleem worden. Alanya staat erom bekend dat je keihard kunt feesten, van s ‘morgens vroeg tot s ‘avonds laat doorgaan, in Alanya kan het. Het ligt er maar net aan hoe bont je het zelf wilt maken.

Uitgaan en nachtleven in Alanya

Er gaan ieder jaar veel Nederlanders op vakantie naar Turkije, een deel hiervan belandt in Alanya. Het is een prachtige Turkse stad die bekend staat om zijn imago als feest paradijs. Je hoeft er natuurlijk niet alleen maar te feesten, je kunt ook lekker gaan zwemmen in de zee of lekker chillen op het strand, wie wil er nou niet dat goddelijke bruine lichaam?

Op en bij het strand wordt er veel gefeest, zelfs zonder discotheek of beachclub. Mensen feesten onderling op straat en op het zand. Als dit niet genoeg is voor je kun je gaan stappen in één van de vele discotheken of cafés.

Er zijn een aantal bekende discotheken in Alanya, Robin Hood, Murphy ’s, Janus, James Dean, Havana club en de Zapfhahn. Elke discotheek heeft zijn eigen stijl, thema en muziek, er is dus voor iedereen wat te zoeken.

Discotheek Robin Hood is de grootste discotheek van Alanya. Het gebouw heeft vier verdiepingen, elke verdieping heeft een eigen club. De Robin Hood club zit op de eerste en tweede verdieping, de Hawaï Beach zit op de derde verdieping en op het dakterras zit club Latino. Je kunt hier dus genieten van meerdere muziek stylen.

Murphy ’s is een niet al te grote discotheek die erg in trek is bij Nederlandse jongeren. Het is dan ook niet vreemd dat er iedere donderdagavond een Holland thema is.

In discotheek Janus kun je genieten van top 40 muziek en hiphop. Het restaurant naast Janus is eigenlijk een soort voorgerecht, je kunt hier eerst lekker eten van 19.00 tot 0.00 en daarna kun je gaan feesten in Discotheek Janus.

Discotheek James Dean is een van de favoriete clubs in Alanya. De club is internationaal ingesteld, er worden dus veel verschillende stijlen gedraaid. Er zijn dan ook allemaal verschillende ruimtes voor al deze stijlen. Er is zelfs een VIP lounge, maar voor lekkere banken en stoelen hoef je niet alleen in de VIP te zijn, Heel James Dean is voorzien van luxe. Je kunt hier zelfs overdag losgaan, het voordeel hiervan is dat de drankjes dan een stuk goedkoper zijn.

In Havana Club kun je genieten van een breed scala aan muziek, van house en techno tot aan muziek uit de jaren 60. Iedereen is hier welkom en voor 0.00 kun je redelijk goedkoop cocktails drinken. De club heeft drie verdiepingen met een pracht uitzicht op de haven. Onthoud goed dat het thema van deze club Cubaanse sigaren zijn, sigaren roken is hier dus no problem.

Naast al deze geweldige clubs kun je natuurlijk ook de kleine kroegjes opzoeken. Je kunt hier niet zo feesten als in de grote clubs, maar je kunt zeker wel genieten van het nachtleven van Alanya.

[wp_ad_camp_1]